tudós

Közös konferenciára utazik vonattal 10 jogász és 10 mérnök. Dacára a mélyen gyökerező, antagonisztikus ellentétnek, beszélgetni kezdenek, és kiderül, hogy mind a tíz jogász megvette a teljesárú menetjegyét, a mérnökök összesen csak egy jegyet vásároltak. Izgulnak hát a jogászok, tenyerüket dörzsölgetve várják, hogy a mérnökök jól lebukjanak. Amikor jön a kalauz a mérnökök berohannak a WC-be.
A kaller odaér és dörömböl:
"A jegyét, legyen szíves!", mire a mérnökök az ajtó alatt kidugják az egy szem jegyet. A kaller bekiált nekik: "Köszönöm, további jó. utat!"
Égnek a jogászok, elhatározzák, hogy majd visszafelé ők is okosak és trükkösek lesznek. Visszaúton úgy tesznek, mint a mérnökök odafelé, viszont a mérnökök most egy jegyet sem vesznek. Ezt a jogászok végképp nem értették, és már előre várták a mérnökök tuti lebukását.
Jön a kalauz a kocsi végében, ezért elindul a rohanás. Jogászok az egyik WC-be, mérnökök a másikba. Nyomorog mindenki, mikor az egyik mérnök odaoson a jogászok WC-jéhez, majd bekopog: "A jegyét, legyen szíves."

10
Átlag: 10 (1 szavazat)

Hogy hívják Albert Einstein torz testvérét?
???
- Frank Einstein.

4
Átlag: 4 (1 szavazat)

A tudósok a mai napig törik a fejüket, hogy miért is következett be a Nagy Bumm, de én rájöttem a titokra:
A Nagy Bumm előtt is volt fizikai világ, ahol épp focivébé-t tartottak Dél-Afrikában. Csak két tűlélő maradt az esemény után
Chuck Norris és egy Vuvuzela, amit éppen használt.

1
Átlag: 1 (1 szavazat)