Egyszerű oldalSzabályzat

Az oldal célja
Online vicc megosztó, virtuális vicc gyűjtemény. Vidámság forrás minden felhasználónak.

Felhasználó
Az oldalt bárki használhatja viccek olvasására és viccek megjelenítésére. Az oldal felhasználójának számít minden látogató, aki a weboldalt megnyitja, annak tartalmát elolvassa, illetve a weboldal szolgáltatásait használja.
Az vicces.valodi.info oldalra a felhasználó csak saját szerzői jogú illetve szabadon felhasználható vicceket tölthet fel. A felhasználó a vicc küldésével szavatolja, hogy a beküldött tartalom nem sért szerzői és egyéb jogokat.
Amennyiben egy felhasználó viccet tölt fel, vállalja, hogy e viccet az oldal üzemeltetője minden további díjfizetési kötelezettségtől mentesen korlátlanul felhasználhatja, megjelenítheti, publikálhatja.

Regisztráció
Az oldal regisztrációval és regisztráció nélkül is használható. Az oldalon bárki regisztrálhat. A felhasználó regisztrációjával hozzájárul, hogy a regisztrációnál megadott felhasználónevet a honlapon megjelenítsék. A regisztrált felhasználók jutalom pontokat kapnak az oldalon végzett tevékenységért. A jutalom pontok alapján toplista készül a legszorgosabb viccelőkről. A Jutalom pontok pénzre vagy fizető eszközre nem válthatók.

Felhasználói kategóriák:

  • Vicces - minden felhasználó, weblaplátogató, aki olvassa a honlapot, de nem regisztrált, vagy nincs bejelentkezve. Az által beküldött viccek moderátor (Poénguru) jóváhagyásra várnak.
  • Humoros - vicceket küldhet be, de nincsenek közétéve. Jutalom pontokat kap a tevékenységéért a honlapon. Az által beküldött vicceket moderátor (Poénguru) jóváhagyásra várnak.
  • Tréfamester- vicceket küldhet be és azok közzé teheti. Jutalom pontokat kap a tevékenységéért a honlapon.
  • Poénguru - jóváhagyhat és törölhet mások által beküldött vicceket. Jutalom pontokat és moderátor pontokat kap a tevékenységéért a honlapon.
  • Administrator – az oldal tulajdonosa, üzemeltetője. Akármit megtehet a honlapon de inkább csak élvezi a viccolvasást.

Regisztráció és sikeres bejelentkezés után minden felhasználó a Humoros kategóriába kerül. Az oldalon elvégzett megfelelő tevékenységgel és a szabályok betartásával jutalomként előreléphet más kategóriákba is.

Jutalom pontok

  • bejelentkezés a honlapra: 10 jutalom pont
  • vicc beküldés: 25 jutalom pont
  • viccértékelés: 2 jutalom pont
  • spamküldés: - 40 jutalom pont (pont levonás!)

Spamküldésnek minősül minden tartalom, ami a jogszabályba és a honlap szabályzatába ütközik, vagy viccek többszöri beküldése, duplázása.

Minden felhasználó köteles tiszteletben tartani a hatályos jogszabályokat, és a honlap szabályzatát is. A felhasználó nem tehet közzé törvénybe ütköző, obszcén, rágalmazó, lejárató, fenyegető, erotikus, pornográf, fajilag vagy etnikailag sértő vagy bármilyen más módon el nem fogadható tartalmakat. Tilos a viccek tartalmához hivatkozásokat vagy más oldalakra mutató linkeket beágyazni.
A regisztrációval a felhasználó hozzájárul, hogy a megadott e-mail címre a vicces.valodi.info weboldal üzemeltetője és partnerei hírlevelet küldjenek, azon a felhasználót üzleti ajánlattal megkeressék. A vicces.valodi.info weboldal üzemeltetője az itt megadott adatokat senkinek nem adja tovább.

Ha a felhasználó a szabályoknak ellentétes tartalmat talál a honlapon, köteles jelenteni a kapcsolat lapon az üzemeltetőnek.
Az esetleges törvénybe ütköző, jogvédett vagy bármilyen más módon el nem fogadható, nem a honlapra való tartalmakat a kapcsolat lapon lehet bejelenteni. Ezek bejelentése után eltávolításra kerülnek a honlapról.
Az üzemeltetőnek jogában áll a felhasználó által feltöltött tartalmat eltávolítani a honlapról, a feltöltőt pedig letiltani és eltávolítani a felhasználók köréből.

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot arra, hogy a jelen szabályzatot egyoldalúan, előzetes értesítés nélkül, módosítsa.

A felhasználó az oldalra való viccküldéssel vagy regisztrációval elfogadja a jelen felhasználói feltételeket.

Üzemeltető, honlap tulajdonos:
Liszka Attila